**NEWS** De inschrijvingen voor de kortfilmcompetitie zijn geopend! **NEWS**

Twee mensen lopen op straat. De ene persoon heeft een jurk aan met terugkerend okergeel motief. Ze draagt een mondmasker. De andere persoon kijkt naar de grond en draagt een blauwe pull en rode broek.
Archief

Workshop: Doe, voel, proef en … verwonder!

De ervaringsdeskundigen van Pasform werken aan een inleefparcours rond verstandelijke beperking. We willen op een concrete, tastbare manier mensen laten ervaren hoe het is om te leven met een verstandelijke beperking.

We zijn op zoek naar mensen die een aantal opdrachten willen uittesten én ons feedback geven! Zo kunnen wij ons parcours optimaliseren en later ook tonen aan het grote publiek.

De ervaringsdeskundigen en studenten van de UCLL hogeschool in Heverlee zullen jullie hierin met plezier begeleiden!

Gratis inkom, reservatie verplicht

Vertoning

13 mei 2022 - 16:00 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2023: #Beyond staring #Het staren voorbij

Onze werking

Kom alles te weten over onze manier van werken

Het disABILITY filmfestival wil de bestaande beeldvorming over personen met een handicap ter discussie stellen. Mensen met een handicap zijn niet altijd en overal afhankelijk. Hun leven kan niet herleid worden tot kommer en kwel. Vanuit deze overtuiging wil het festival een platform zijn van en voor mensen met een beperking om samen met anderen te pleiten voor een meer genuanceerde beeldvorming. Met de films, docu’s, lezingen en workshops die we organiseren, willen we een eerste stap in die richting zetten.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics