2018 - Stay tuned

Affiche die in 2018 werd gebruikt - In rode grote letters staat er Stay tuned met daaronder in een rood kader het toenmalige programma

Uit het programmaboekje van toen:

“Op maandag 12 maart 2018 is het weer zover. Vanaf die dag wordt de Leuvense binnenstad opnieuw overspoeld door zes kwaliteitsvolle films waarin het menselijke lichaam en de menselijke geest op de meest uiteenlopende manier worden afgebeeld. Geef je over aan de prestaties van acteurs die letterlijk de pannen van het dak spelen, je op een andere manier doen kijken naar je eigen lichaam en geest, je doen verlangen naar de ander of eenvoudigweg aangenaam verrassen met een onverwacht plot. Voeg aan dit alles nog boeiende introducties, wat pittig gerstenat en een vleugje pure nostalgie toe, en je hebt het recept bij uitstek voor een week die niet meer stuk kan gaan!”

  • Listen to your heart, film van Kent Moran, 2010 (Kajong)
  • De toutes nos forces, film van Nils Tavernier, 2014 (Alvinnenberg)
  • Tytgat Chocolat: The making of, documentaire van Marc Bryssinck & Filip Lenaerts, 2017 (Pasform)
  • Sprakeloos, film van Hilde Van Mieghem, 2017 (Memo)
  • The grown-ups, film van Maite Alberdi, 2016 (GRIP)
  • Les patients, film van Fabien Marsaud & Mehdi Idi, 2017 (Revalidatiecentrum Pellenberg)
Deel het programma

DisABILITY Filmfestival

Onze werking

Het DisABILITY Filmfestival zet zich sinds 2011 in om discussies aan te wakkeren rond de bestaande beeldvorming van mensen met een beperking. De organisatoren van het filmfestival werken hiervoor nauw samen met organisaties van en voor mensen met een beperking die zich dagdagelijks inzetten voor mensen met een handicap. De ultieme droom is om een mentaliteitsverandering teweeg te brengen in de cultuursector in het bijzonder en de maatschappij in het algemeen.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics