Het nieuwe programma voor de 11de editie van het DisABILITY Filmfestival wordt 15 januari 2021 online gezet. Tickets zullen beschikbaar zijn vanaf 15 maart 2021!

Niet vergeten!

De 10de editie van het DisABILITY Filmfestival gaat op maandag 9 maart van start. Ben je er graag bij, zorg dan dat je zeker op tijd jouw ticket reserveert.

Het DisABILITY filmfestival richt zich op een divers doelpubliek. We streven ernaar om zoveel mogelijk films voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Soms echter zijn er praktische/financiële overwegingen die het onmogelijk maken dat een film voor iedereen toegankelijk is. Het basisprincipe is dat iedereen minstens één film die geprogrammeerd staat moet kunnen bijwonen. Heb je tips om om onze toegankelijkheid te verbeteren, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Sfeerbeeld van de 9de editie van het DisABILITY Filmfestival
Sfeerbeeld van de 9de editie van het DisABILITY Filmfestival (c) Luc Vandeput

Belangrijk is ook dat je op voorhand goed checkt of de film die je wil bekijken voorzien is van de ondertitels die jij nodig hebt. Noteer ook goed de locatie waar de vertoning of het event zal doorgaan. Het filmfestival wordt namelijk op verschillende locaties georganiseerd.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics