Tickets zijn beschikbaar!

Docu Poster From the other shore
Maher Abi Samra - 2022

From the other shore (14u)

Regisseur: Maher Abi Samra Jaar: 2022 Speelduur: 62 min Gesproken taal: Arabisch Subtitles: Engels (+ ENG audiodescriptie) Partners: GRIP

Deze documentaire volgt Sylvana en Mohammed, beiden afkomstig uit Libanon. Zij bewegen op een andere manier dan de meeste mensen. Sylvana zit in een rolstoel en Mohammed is blind. Ze genieten van elkaars gezelschap tijdens wandelingen waarbij ze samenwerken: Mohammed duwt Sylvana en zij geeft de route aan. Onderweg praten ze over hun verlangen naar meer autonomie in hun dagelijks leven en de obstakels die ze ervaren. Ze beseffen dat deze obstakels niet alleen fysiek zijn, maar ook te maken hebben met maatschappelijke uitdagingen.

‘From the other shore’ werpt een blik op het alledaagse leven van mensen met een beperking, waarbij niet alleen de frustratie over maatschappelijke uitsluiting naar voren komt, maar ook de kracht van vriendschap.

Inkom 6 euro, reservatie verplicht

Vertoning

20 april 2024 - 14:00 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2024: #Samenspel #Mixed

Het archief

Bekijk wat er vorige jaren te bezichtigen was

Het archief van een filmfestival is een verzameling van alle films die in voorgaande jaren zijn vertoond tijdens het festival. Het biedt mensen de mogelijkheid om de geselecteerde films van het verleden te bekijken en te ontdekken.

Bekijk het archief

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.