Tickets zijn beschikbaar!

Movie Poster Small slow but steady
Speel video
Shô Miyake - 2022

Small, slow but steady (19u30)

Regisseur: Shô Miyake Jaar: 2022 Speelduur: 99 min Gesproken taal: Japans Subtitles: Nederlands Partners: Doof Vlaanderen

Keiko Ogasawara is een jonge vrouw die doof werd geboren. Ze heeft een grote passie voor boksen en wil daar graag haar beroep van maken, maar de coronapandemie steekt hier een stokje voor. Haar boksclub, waar ze zich thuis voelt, dreigt te sluiten. De eigenaar, die haar steunt, wordt ernstig ziek. Keiko moet niet alleen voor zichzelf opkomen, maar ook voor het voortbestaan van haar boksgemeenschap in Tokyo.

In ‘Small, slow but steady’ komen thema's als passie, inclusie en het overwinnen van obstakels samen. De film benadrukt wilskracht en vriendschap in uitdagende tijden.

Inkom 6 euro, reservatie verplicht

Vertoning

18 april 2024 - 19:30 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2024: #Samenspel #Mixed

Het archief

Bekijk wat er vorige jaren te bezichtigen was

Het archief van een filmfestival is een verzameling van alle films die in voorgaande jaren zijn vertoond tijdens het festival. Het biedt mensen de mogelijkheid om de geselecteerde films van het verleden te bekijken en te ontdekken.

Bekijk het archief

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.