Tickets zijn beschikbaar!

Een man draagt een vrouw op zijn rug. De man stapt in een duinengebied en rechts van de man en de vrouw staat een achtergelaten elektrische rolstoel.
Archief
Speel video
Jennifer Brea - 2017

Unrest

Regisseur: Jennifer Brea Jaar: 2017 Speelduur: 98 Gesproken taal: Engels Subtitles: Dutch Partners: GRIP

Hoe leef je met een lichaam dat ineens niet meer mee wil, vooral wanneer de dokters zeggen dat het allemaal tussen je oren zit?

Jennifer Brea is een jonge vrouw van 28, volop bezig aan haar doctoraat aan Harvard en klaar om in het huwelijksbootje te stappen, wanneer ze geveld wordt door hevige koorts die niemand kan verklaren. Wanneer de dokters haar zeggen dat het allemaal in haar hoofd zit grijpt ze naar haar camera, vastberaden om haar miskende leed en dat van miljoenen anderen over de hele wereld in beeld te brengen.

Via Skype zoekt Jennifer contact met lotgenoten, en schetst een eerlijk en beklijvend portret van vier andere gezinnen die net als zij en haar verloofde in stilte afzien, onbegrepen of als hopeloos afgeschreven door de medische wereld. De uiterst persoonlijke en beklijvende beelden sporen de kijker aan om verder te kijken dan het stigma.

Inkom 6 euro, reservatie verplicht

Vertoning

11 mei 2022 - 19:30 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2024: #Samenspel #Mixed

Het archief

Bekijk wat er vorige jaren te bezichtigen was

Het archief van een filmfestival is een verzameling van alle films die in voorgaande jaren zijn vertoond tijdens het festival. Het biedt mensen de mogelijkheid om de geselecteerde films van het verleden te bekijken en te ontdekken.

Bekijk het archief

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.