Tickets zijn beschikbaar!

Een Zuid-Amerikaans ogend meisje met zwarte krullen wijst met haar twee wijsvingers enthousiast naar links. Ze wordt omringd door fonkelende sterretjes.
Archief
Speel video
Jared Bush, Byron Howard - 2021

Schoolvoorstelling Encanto (II)

Regisseur: Jared Bush, Byron Howard Jaar: 2021 Speelduur: 99 minutes Gesproken taal: Nederlands Subtitles: Nederlands Partners: Lagere school Blauwput Kessel-Lo

Encanto vertelt het verhaal van de buitengewone familie Madrigal en hun magische huis op een betoverde plek - een Encanto genaamd. Elk kind van de familie is gezegend met bovennatuurlijke krachten (van het doen groeien van bloemen tot een bovennatuurlijk gehoor of spierkracht), die ze gebruiken om de bewoners van het dorp te helpen - elk kind behalve Mirabel. Wanneer ze ontdekt dat de magische plek van de familie letterlijk op losse schroeven staat wordt ze niet geloofd - tot het bijna te laat is. Kan Mirabel haar huis en familie bij elkaar houden?

Inkom 6 euro, reservatie verplicht

Vertoning

10 mei 2022 - 12:30 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2024: #Samenspel #Mixed

Het archief

Bekijk wat er vorige jaren te bezichtigen was

Het archief van een filmfestival is een verzameling van alle films die in voorgaande jaren zijn vertoond tijdens het festival. Het biedt mensen de mogelijkheid om de geselecteerde films van het verleden te bekijken en te ontdekken.

Bekijk het archief

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.