**NEWS** De inschrijvingen voor de kortfilmcompetitie zijn geopend! **NEWS**

Een Zuid-Amerikaans ogend meisje met zwarte krullen wijst met haar twee wijsvingers enthousiast naar links. Ze wordt omringd door fonkelende sterretjes.
Archief
Speel video
Jared Bush, Byron Howard - 2021

Schoolvoorstelling Encanto (II)

Regisseur: Jared Bush, Byron Howard Jaar: 2021 Speelduur: 99 minutes Gesproken taal: Nederlands Subtitles: Nederlands Partners: Lagere school Blauwput Kessel-Lo

Encanto vertelt het verhaal van de buitengewone familie Madrigal en hun magische huis op een betoverde plek - een Encanto genaamd. Elk kind van de familie is gezegend met bovennatuurlijke krachten (van het doen groeien van bloemen tot een bovennatuurlijk gehoor of spierkracht), die ze gebruiken om de bewoners van het dorp te helpen - elk kind behalve Mirabel. Wanneer ze ontdekt dat de magische plek van de familie letterlijk op losse schroeven staat wordt ze niet geloofd - tot het bijna te laat is. Kan Mirabel haar huis en familie bij elkaar houden?

Gratis inkom, reservatie verplicht

Vertoning

10 mei 2022 - 12:30 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2023: #Beyond staring #Het staren voorbij

Onze werking

Kom alles te weten over onze manier van werken

Het disABILITY filmfestival wil de bestaande beeldvorming over personen met een handicap ter discussie stellen. Mensen met een handicap zijn niet altijd en overal afhankelijk. Hun leven kan niet herleid worden tot kommer en kwel. Vanuit deze overtuiging wil het festival een platform zijn van en voor mensen met een beperking om samen met anderen te pleiten voor een meer genuanceerde beeldvorming. Met de films, docu’s, lezingen en workshops die we organiseren, willen we een eerste stap in die richting zetten.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics