Het nieuwe programma voor de 11de editie van het DisABILITY Filmfestival wordt 15 januari 2021 online gezet. Tickets zullen beschikbaar zijn vanaf 15 maart 2021!

Karolien poseert voor een lichtblauwe achtergrond. Ze heeft een hand in haar zij en kijkt serieus.

Publiekslezing door Karolien Debecker

In deze publieke lezing spreekt Karolien Debecker, bekend van radio en televisie, openhartig over haar eigen persoonlijke ervaringen met het leven met een beperking. Daarnaast beschrijft ze ook de zoektocht van de media naar een menswaardige beeldvorming rond handicap en vertelt ze ook hoe die er volgens haar idealiter zou moeten uitzien. Na afloop van haar lezing beantwoordt Karolien met plezier vragen vanuit het publiek.

Gratis inkom, reservatie verplicht

Vertoning

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2020: Ways of belonging

Onze werking

Kom alles te weten over onze manier van werkenHet disABILITY filmfestival wil de bestaande beeldvorming over personen met een handicap ter discussie stellen. Mensen met een handicap zijn niet altijd en overal afhankelijk. Hun leven kan niet herleid worden tot kommer en kwel. Vanuit deze overtuiging wil het festival een platform zijn van en voor mensen met een beperking om samen met anderen te pleiten voor een meer genuanceerde beeldvorming. Met de films, docu’s, lezingen en workshops die we organiseren, willen we een eerste stap in die richting zetten.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics