**NEWS** De inschrijvingen voor de kortfilmcompetitie zijn geopend! **NEWS**

Tegen een zwarte achtergrond staat een mannelijk persoon in skinny jeans die een zwarte doos draagt met daarop in witte letters geschreven "anders zijn"
Archief
Pasform - 2022

(On)gewoon mezelf

Regisseur: Pasform Jaar: 2022 Speelduur: 60 Gesproken taal: Nederlands Subtitles: Nederlands Partners: Pasform

"(On)gewoon mezelf" is de film van de gelijknamige theatervoorstelling van Theater Pasform. Een voorstelling gemaakt en gespeeld door volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme. De spelers nemen je mee op ontdekking in hun leefwereld en laten je zien wat inclusie voor hen betekent. Eerlijk en puur, hartverwarmend en ontroerend.

Gratis inkom, reservatie verplicht

Vertoning

11 mei 2022 - 16:00 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2023: #Beyond staring #Het staren voorbij

Onze werking

Kom alles te weten over onze manier van werken

Het disABILITY filmfestival wil de bestaande beeldvorming over personen met een handicap ter discussie stellen. Mensen met een handicap zijn niet altijd en overal afhankelijk. Hun leven kan niet herleid worden tot kommer en kwel. Vanuit deze overtuiging wil het festival een platform zijn van en voor mensen met een beperking om samen met anderen te pleiten voor een meer genuanceerde beeldvorming. Met de films, docu’s, lezingen en workshops die we organiseren, willen we een eerste stap in die richting zetten.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics