**NEWS** De inschrijvingen voor de kortfilmcompetitie zijn geopend! **NEWS**

Zijaanzicht van het hoofd van Ben, dat volledig zwart gekleurd is. Ter hoogte van zijn ogen loopt een witte strook, waar twee motorrijders op racen.
Archief
Speel video
Eva Küpper - 2020

Dark Rider

Regisseur: Eva Küpper Jaar: 2020 Speelduur: 91 minuten Gesproken taal: Engels Subtitles: Nederlands, Audiodescriptie beschikbaar

Als tiener werd Ben Felten gediagnosticeerd met een degeneratieve oogziekte, waardoor hij halverwege de dertig volledig blind was. Toch is Ben, nu 51, vastbesloten zijn jeugddroom na te jagen: professioneel motorrijder worden, en de snelste blinde motorrijder ter wereld.

Gratis inkom, reservatie verplicht

Vertoning

13 mei 2022 - 14:00 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2023: #Beyond staring #Het staren voorbij

Onze werking

Kom alles te weten over onze manier van werken

Het disABILITY filmfestival wil de bestaande beeldvorming over personen met een handicap ter discussie stellen. Mensen met een handicap zijn niet altijd en overal afhankelijk. Hun leven kan niet herleid worden tot kommer en kwel. Vanuit deze overtuiging wil het festival een platform zijn van en voor mensen met een beperking om samen met anderen te pleiten voor een meer genuanceerde beeldvorming. Met de films, docu’s, lezingen en workshops die we organiseren, willen we een eerste stap in die richting zetten.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics