**NEWS** De inschrijvingen voor de kortfilmcompetitie zijn geopend! **NEWS**

Still uit de film A Quiet Place. Evelyn zit aangekleed in een leeg bad. Ze kijkt angstig omhoog
Speel video
John Krasinski - 2018

A Quiet Place

Regisseur: John Krasinski Jaar: 2018 Speelduur: 90 min Gesproken taal: Engels, ASL (Amerikaanse gebarentaal) Subtitles: Nederlands, Frans Partners: Doof Vlaanderen

Nadat vrijwel de volledige mensheid uitgeroeid werd door buitenaardse wezens met een extreem gevoelig gehoor, is de enige manier om te overleven absolute stilte. Voor Lee, Evelyn en hun kinderen Regan, Marcus en Beau is dit het dagelijks leven. Omdat Regan doof geboren werd, kan de familie in gebarentaal communiceren om hun reis door een verwoest Amerika te overleven. Terwijl de familie continu op hun oren vertrouwen om hen te waarschuwen voor elk klein geluid dat ze horen, heeft Regan enkel haar andere zintuigen om op te vertrouwen.

Gratis inkom, reservatie verplicht

Vertoning

9 mei 2023 - 19:30 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2023: #Beyond staring #Het staren voorbij

Onze werking

Kom alles te weten over onze manier van werken

Het disABILITY filmfestival wil de bestaande beeldvorming over personen met een handicap ter discussie stellen. Mensen met een handicap zijn niet altijd en overal afhankelijk. Hun leven kan niet herleid worden tot kommer en kwel. Vanuit deze overtuiging wil het festival een platform zijn van en voor mensen met een beperking om samen met anderen te pleiten voor een meer genuanceerde beeldvorming. Met de films, docu’s, lezingen en workshops die we organiseren, willen we een eerste stap in die richting zetten.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics