Tickets zijn beschikbaar!

Movie Poster Campiones
Speel video
Javier Fesser - 2018

Campeones (Champions) (14u)

Regisseur: Javier Fesser Jaar: 2018 Speelduur: 124 min Gesproken taal: Spaans Subtitles: Nederlands Partners: Pasform

Marco Montes, een ervaren basketbalcoach, verliest zijn baan nadat hij ruzie krijgt met de hoofdcoach. Hierdoor krijgt Marco de kans om zichzelf te bewijzen door een team te coachen dat bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Aanvankelijk staat hij sceptisch tegenover deze nieuwe uitdaging maar geleidelijk ontdekt hij de unieke talenten en bijzondere persoonlijkheden van de teamleden. Samen vormen ze een hecht team dat meerdere kampioenschappen wint.

De film ‘Campeones’ is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en combineert thema's als inclusie, acceptatie en het doorbreken van vooroordelen. De film zoekt een balans tussen humor met ontroerende momenten en benadrukt op die manier de kracht van teamwork en vriendschap.

Inkom 6 euro, reservatie verplicht

Vertoning

17 april 2024 - 14:00 Leuven Public Library (De bib Leuven Tweebronnen) Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2024: #Samenspel #Mixed

Het archief

Bekijk wat er vorige jaren te bezichtigen was

Het archief van een filmfestival is een verzameling van alle films die in voorgaande jaren zijn vertoond tijdens het festival. Het biedt mensen de mogelijkheid om de geselecteerde films van het verleden te bekijken en te ontdekken.

Bekijk het archief

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.