De 12de editie van het Leuvense DisABILITY filmfestival zal plaatsvinden van 9 tot en met 14 mei 2022

Dff Versie 2
Archief

Workshop bij de film ‘ deFiant Lives ‘ - donderdag 14 maart 14u

Deze workshop is op maat van mensen met een verstandelijke beperking, maar toegankelijk voor iedereen die wil komen meedoen.

We kijken samen naar stukjes uit de film ‘ Defiant live’ (vertaling: uitdagend leven). In deze film vertellen mensen over hun eigen leven. Ze laten ons zien wat ze gedaan hebben om situaties te veranderen. Ze laten ons zien hoe ze dat gedaan hebben.

We leren andere mensen kennen. We praten met andere mensen over deze film. Wat leren we uit deze film? Hoe kunnen we iets veranderen ?

Deze workshop wordt begeleid door Onze Nieuwe toekomst en GRIPvzw.

Max aantal deelnemers : 12

Gratis : vooraf inschrijven

Er is koffie en taart !

De workshop zal doorgaan in zaal Van-Humbeeck Piron op de 1ste verdieping in het Provinciehuis (Leuven). We vragen om te verzamelen in de centrale hal op de benedenverdieping (15 minuutjes voor aanvang) en gaan dan samen naar de zaal.

Gratis inkom, reservatie verplicht

Vertoning

14 mrt. 2019 - 14:00 Provinciehuis Vlaams-Brabant Provincieplein 1, 3010 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2021: Yes we cam! Wij filmen ook!

Onze werking

Kom alles te weten over onze manier van werkenHet disABILITY filmfestival wil de bestaande beeldvorming over personen met een handicap ter discussie stellen. Mensen met een handicap zijn niet altijd en overal afhankelijk. Hun leven kan niet herleid worden tot kommer en kwel. Vanuit deze overtuiging wil het festival een platform zijn van en voor mensen met een beperking om samen met anderen te pleiten voor een meer genuanceerde beeldvorming. Met de films, docu’s, lezingen en workshops die we organiseren, willen we een eerste stap in die richting zetten.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics