Het nieuwe programma voor de 11de editie van het DisABILITY Filmfestival wordt begin januari 2021 online gezet.

Daisy zingt en begeleidt zichzelf op de piano
Speel video

Optreden Daisy Opdebeeck

Om de tiende editie van dit filmfestival af te sluiten stellen we een zangeres voor die haar eerste stappen zet in het entertainmentcircuit: Daisy Opdebeeck. Al van jongs af aan is Daisy gedreven bezig met piano en zang en heeft ze tal van covers gebracht, maar ook eigen liedjes geschreven. Ze heeft al heel wat optredens verzorgd, zowel solo als met een band. In de afgelopen maanden veroverde ze Vlaanderen met haar deelname aan Belgium’s got talent, en verdedigde ze ons land op het Songfestival for the Blind, waar ze de finale haalde. Daisy werd geboren met een genetische afwijking aan de ogen, die haar voor bijzondere uitdagingen heeft geplaatst, maar hoe groot of hoe klein haar podium ook is, Daisy staat er steeds bruisend van zelfvertrouwen en met een dijk van een stem.

PIK JE OOK GRAAG DE LAATSTE FILM VAN DE WEEK MEE? VERGEET JE DAN NIET IN TE SCHRIJVEN VIA DE LINK IN HET EVENEMENT, HET ZIJN TWEE VERSCHILLENDE EVENEMENTEN

Gratis inkom, reservatie verplicht

Vertoning

13 mrt. 2020 - 21:00 Auditorium Max Weber Parkstraat 51, 3000 Leuven Bereken route Reserveer plaats

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2020: Ways of belonging

Onze werking

Kom alles te weten over onze manier van werkenHet disABILITY filmfestival wil de bestaande beeldvorming over personen met een handicap ter discussie stellen. Mensen met een handicap zijn niet altijd en overal afhankelijk. Hun leven kan niet herleid worden tot kommer en kwel. Vanuit deze overtuiging wil het festival een platform zijn van en voor mensen met een beperking om samen met anderen te pleiten voor een meer genuanceerde beeldvorming. Met de films, docu’s, lezingen en workshops die we organiseren, willen we een eerste stap in die richting zetten.

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics