Onze ticketsverkoop start op 1 februari 2024! Nog even geduld dus :-)

A little girl smiles at the camera The picture is in black and white and not very bright There is a black background behind the girl
Archief
Speel video
Julien Bourges - 2015

La Vérité

Regisseur: Julien Bourges Jaar: 2015 Speelduur: 97' Gesproken taal: Franse gebarentaal Subtitles: Nederlands Partners: Doof Vlaanderen

Clémentine begeleidt dove kinderen die extra hulp nodig hebben op school. Nadat een van haar leerlingen uit het leven stapt besluit ze samen met een journalist licht te werpen op de obstakels en sociale isolatie waar veel dove mensen tegen opboksen, aan de hand van getuigenissen en gesprekken met professionals.

De film La vérité werd geregisseerd door Julien Bourges en stond al lang op het verlanglijstje van Doof Vlaanderen. Dankzij de Nederlandse ondertitels die sinds kort aan de film werden toegevoegd wordt dit pareltje nu ook toegankelijk voor mensen die de Franse gebarentaal niet machtig zijn (zoals onder meer horende mensen, maar ook Vlaamse dove mensen).

Inkom 5 euro, reservatie verplicht

Vertoning

03 mei 2021 - 18:30 Live stream online Live stream online Bereken route

Andere films

DisABILITY Filmfestival 2024: #Samenspel #Mixed

Het archief

Bekijk wat er vorige jaren te bezichtigen was

Het archief van een filmfestival is een verzameling van alle films die in voorgaande jaren zijn vertoond tijdens het festival. Het biedt mensen de mogelijkheid om de geselecteerde films van het verleden te bekijken en te ontdekken.

Bekijk het archief

We helpen je graag verder

Heeft u een vraag voor ons?

Oeps!

Dit formulier lijkt ongeldig te zijn.

Succes!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.